video, kundeservice, ressourcer

Videoer gør din support mere effektiv

En explainer-video kan hurtigt og effektivt hjælpe dine kunder med at forstå dit produkt, din service eller din ydelse. Det er ikke kun en fordel i en salgssituation, men også i forhold til support. Vis dine kunder, hvordan de bruger dit produkt, i en video, der på en enkel grafisk måde gennemgår produktet og dets features. Sådan kan du øge salget, få tilfredse kunder og samtidig frigøre tid til support.

Levende billeder siger mere end 1000 supportere. En explainer-video kan i hvert fald forklare den samme ting igen og igen, uden at der behøver sidde en supportmedarbejder og forklare det samme dagen lang. Du kan altså bruge videoer til at frigøre tid i din support, fordi der kommer færre mails, chatbeskeder og opkald fra frustrerede kunder.

Er der flere komplekse issues ved det, du sælger, kan du overveje at opsætte din supportside med en explainer-video for hvert af de oftest stillede spørgsmål. Det gør det overskueligt og nemt for din kunde at finde svar på det, han eller hun søger hjælp til.

Også bedre for kunden
For kunden er det også både være lettere og hurtigere at forstå en visuel forklaring frem for en lang tekst. Men det bedste er nok, at din kunde kan få svar alle døgnets 24 timer, uden at du behøver have din support bemandet uden for normal åbningstid.

Har du kunder over hele verden, er den visuelle video en stor hjælp for dem, der ikke er så stærke på fremmedsprog. Desuden er det nemt at lave andre sprogversioner af din explainer-video

Explainer-videoer frigør altså ikke bare tid og ressourcer – de kan også være med til at øge kundetilfredsheden. Din kunde får svar her og nu, når der er brug for det – og er på den måde hurtigt i gang med at få det optimale udbytte ud af sit køb.

Dit eget unikke udtryk
Uanset hvad du ønsker at forklare, kan en video formentlig gøre det hurtigere, end din kunde nå at ringe op til supporten.

Hos Webdwarf er vi eksperter i at lave explainer-videoer, som på en visuelt flot og enkel måde forklarer det, du ønsker. Vi giver desuden dine videoer et unikt udtryk, så de automatisk bliver kædet sammen med dit brand, når man ser dem.

Du kan se nogle eksempler på explainer-videoer her. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, som vores videoer ikke allerede har besvaret.

Hilsen Nicolai / webdwarf.dk