Om Webdwarf

(For english speaking visitors, go to www.videodwarf.com)

Webdwarf er et kreativt bureau, der har lavet projekter for alle typer virksomheder lige fra fodbold apps og shampoo-produkter til forsikrings- og medicinalbranchen og på sprog som dansk, svensk, engelsk, spansk, hollandsk, tysk, italiensk og mange flere.

Vores videoer er ikke lavet via diverse drag/drop animationssoftware, men lavet og tilpasset i Illustrator og Aftereffects, som sikrer bedste kvalitet, flotteste design og mest naturlige figur bevægelser. Derudover kan vores videoer tilpasses præcist som der måtte ønskes, uden begrænsninger. Husk at kvaliteten af din video, kan være afgørende for hvad kunden syntes om dit produkt/service/budskab.

Webdwarf mener at alle, der gerne vil promovere sin virksomhed eller forklare et koncept, fortjener at kunne få skarpe explainervideoer og flot grafisk arbejde, som er til at betale. Vores pris for en op til 60 sekunders explainervideo af denne kvalitet, er en af de absolut billigste på markedet. Vi leverer færdige explainervideos indenfor 14 dage fra manus er udarbejdet,  hvilket gør vores leveringstid til en af de korteste i branchen.

Alle henvendelser til Webdwarf behandles naturligvis fortroligt og efter GDPR lovgivningen.

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Hilsen Nicolai / Webdwarf

Kontakt os