processen
At få produceret en video er faktisk rimeligt ligetil. Dog skal vi først lige kende lidt til projektet og tankerne omkring den kommende video. Hvis du allerede har været så god at nedskrive noget handling og speak forslag allerede, så er dette også en stor hjælp. Nedenfor kan du læse om hvordan hele processen normalt forløber:

1. Opstartssnak

Vi starter med at tage at opkald på telefonen eller Skype, Zoom, Teams eller hvad du måtte foretrække. Her kan vi lige sig hej til hinanden, og du kan fortælle mere om hvad dit videoprojekt går ud på i grove træk.

2. Nedskrivning af forslag til speak+handling

Helt lavpraktisk, så skal du nedskrive hvad der skal speakes i videoen samt dit bud på hvad der samtidigt kan/skal ske af handling til dette speak. Hvis du finder det svært at foreslå scener/handling, så kan vi sagtens komme med scene forslag til dig. Du kan i bunden af denne side downloade et eksempel på hvordan andre virksomheder har udfyldt et sådanne ”handling+speak” dokument, samt downloade en tom skabelon som du selv kan udfylde med dine egne tanker.

3. Grafisk storyboard produktion

Her går vi i krig med at designe et grafisk storyboard til dig, så du kan se hvordan alle scenerne helt konkret kommer til at se ud i ”still billeder”.
Hvis du har ønsker til selve stilen i videoen eller har en designguideline vi skal følge, så fremsend endelig dette, så producerer vi storyboardet i en stil som passer præcist til dine ønsker.

4. Produktion af speak

Nu er det tid til at få produceret speaket til din video. Her vil du få fremsendt nogle både kvindelige og mandlige stemmemuligheder som du kan vælge imellem. Når du har valgt den stemme som du kan lide, så får vi produceret speaket til din video, som du efterfølgende får sendt til din godkendelse.

5. Påbegyndelse af animationsarbejdet

Når både det grafiske storyboard samt det indtalte speak er godkendt, så begynder vi at animere/sætte bevægelse i din video. Afhængig af længden, så fremsender vi ofte nogle del-leverancer så du hele tiden er på forkant med hvordan resultatet bliver og du kan komme med kommentarer løbende.

6. Din fulde video er færdig

Hurra, nu er den første version af din video færdig og klar til brug. Når du modtager den fulde version, så har du naturligvis igen mulighed for at rette til, hvis der er områder der skal finpudses.

-Vores samarbejdspartnere-
Her nogle eksempler på brands vi har arbejdet sammen med.

Kontakt os

Vi er altid klar på at komme med råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud. Udfyld kontaktformularen eller skriv til hej@webdwarf.dk eller ring +4526270465

Google anmeldelser
5.0