Animationsvideor

Søger du en professionel samarbejdspartner, der kan designe og skabe en animationsvideo, som kan promovere din virksomhed eller forklare et særligt koncept på den helt rigtige måde? I så fald er du landet det rette sted. Hos Webdwarf arbejder vi med animationsprojekter for alle typer af virksomheder, der ønsker kvalitetsløsninger.

Se eksempler på hvad vi har lavet

Indhent uforpligtende tilbud
Share a Taxi

Et nyt spændende dele taxa koncept, skulle forklare fordelene ved at dele en taxa via deres tjeneste.

DISA Group

Explainervideo der viser hvordan DISA Groups nye produkt vedligeholder dit maskineri.

One Q Tech

Her et eksempel på “Dynamisk animation” hvor tempoet er skruet lidt op i forhold til antallet af scener.

G4S – LocalFeed

G4S har lavet en ny app der sikrer tryghed i nærområdet. Webdwarf har forklaret dette med nogle lidt anderledes sjove characters.

Baristo med egen character

Baristo.dk skulle have en video, hvor deres egen character skulle være hovedpersonen. Webdwarf gentegnede derfor deres maskot, samt lavede andre characters i samme stil.

iDriveRep

iDriveRep skulle have forklaret hvordan de kører ud og reparerer din iPhone eller iPad.

Movon

Movon ,som er en del af europecar, skulle vise hvordan deres smarte delebils koncept virkede, med fokus på en del splitscreen scener.

Dansk Standard

Dansk Standard forklarer her hvad standarder er, og hvorfor de er vigtige.

Røde Kors

Røde Kors havde en “rigtig video” der skulle gøres mere interessant via animationer og “frys” scener.

Billetto event video

Billetto ville forklare hvordan man gratis kan sælge billetter via deres site.

Sepatec

Sepatec skulle vise hvordan man brandsikrer stråtage og sparer penge med deres løsning.

Rambøll

Intern explainervideo der viser hvordan Rambølls personale uddannes via et 3D spil.

Rambøll internal explainer

Rambøll skulle internt vise hvordan man kunne bruge deres nye project management tool.

ConferenceManager

Denne video skulle vise et mix af characters, samt et animeret flow overblik af hvordan man bruger deres eventsystem.

Revimatch

Her en simpel og kort video omkring hvordan du modtager 3 tilbud på revisor ydelser.

Tabsurvey

Tabsurvey skulle bruge en smiley video, der viser hvordan de kan hjælpe med at lave tilfredshedsundersøgelser i din fysiske butik.

Indhent uforpligtende tilbud

En animationsvideo kan være en kort forklaringsvideo eller informationsvideo, som i korte træk er i stand til at fortælle om jeres virksomheds produkt, koncept, brand eller service. Videoen kan designes på et utal af måder, men det handler i bund og grund om, at den skal være i stand til at fange slutbrugerens interesse og nysgerrighed. Netop så de husker virksomheden og i sidste ende køber eller anvender jeres produkt eller ydelse.

Profilér din virksomhed med en video

Flere og flere virksomheder benytter animationsvideoer i deres markedsføring – både internt og eksternt – og dette med god grund. Videoer er en nærværende kommunikatør, som kan skabe opmærksomhed omkring et særligt brand, koncept eller en nyhed på en måde, så modtageren fanger essensen og husker den.

Er din virksomhed i stand til at fange forbrugeren i mængden af informationer i mediebilledet i dag, så er I godt på vej. Hvis det kniber, så kan en velkomponeret animationsvideo være med til at sikre, at budskabet skubbes helt ud over rampen.

Som forbrugere søger vi i stigende grad efter masser af information omkring forskellige produkter eller ydelser, vi overvejer at investere i. Derfor er det vigtigt at fange den enkelte forbrugers opmærksomhed hurtigt i mængden af informerende content. Her kan en animationsvideo på en nem og overskuelig måde hurtigt fange og forklare et produkt på relativt kort tid. Dette især, fordi vi i stigende grad får mere og mere information omkring forskellige produkter, uanset hvor vi befinder os og på alle tider af døgnet.

Animationsvideoer, der er til at forstå

Hos Webdwarf udvikler vi enkle men skarpe animationsvideoer, som fortæller den gode historie omkring dit produkt, din ydelse eller din service. Vi laver animationsvideoer, som skiller sig ud fra mængden, og som let kan afkodes af modtageren. Har din animationsvideo brug for, at lyden bliver det bærende element i jeres fortælling og præsentation, så kan vi også hjælpe med at lægge professionel lyd på jeres video.

Har du et produkt med bevægelige features, kan vi også være behjælpelige med at udvikle en 3D fremvisning af dit produkt. En 3D produktfremvisning er en super flot måde at vise produktet på, og så kan det samtidig have mange fordele fremfor en tegning i 2D. Vi hjælper med andre ord til at give dine skitser liv og form.

Lad os samarbejde om dit projekt

Hos Webdwarf er intet projekt for lille eller for stort. Vi tilpasser vores animationsvideoer til præcis den stilart og den tone, som du måtte have i tankerne, og som du forestiller dig præsenterer din virksomhed bedst. Måske har I endda en helt særlig streg, farvenuance eller et logo, som I ønsker bliver viderebragt i jeres nye animationsvideo? Hvis dette er ønsket, kan I altid sende os et link eller fil med den stilart, I ønsker, så laver vi et udkast med det rette udtryk.

Professionelle animationsvideoer

Hos Webdwarf er vi vores ansvar bevidst – så når vi siger, at vi arbejder professionelt gennem hele processen, så mener vi det. Vi udarbejder ofte storyboards ud fra dine nedskrevne tanker omkring speak og handling, som hjælper dig med at forklare din idé eller dit projekt, imens det også sikrer, at vi arbejder frem mod det bedste resultat.

Et storyboard er med til at kortlægge processen, når vi udvikler animationsvideoen til din virksomhed. Vores erfaring er, at der ofte er mange interessenter inde omkring et nyt projekt, og ofte er der mange led, som skal forklares og godkendes, inden projektet sættes i gang. Et storyboard er for os og vores kunder en hjælpende hånd til at forstå, sparre og forventningsafstemme.

Vi er eksperter i at omsætte kreative ideer, stemninger og visioner til håndgribeligt videomateriale. Vores animationsvideoer er alle udviklet og tilpasset i Illustrator og Aftereffects, hvilket er med til at sikre videoerne den absolut bedste kvalitet. Derved sørger vi samtidig for, at figurerne i videoerne får et naturligt udtryk, selvom de er animeret, hvilket gør videoen mere troværdig og naturtro.

Husk på, at det er dig, der kender dit produkt, din ydelse og din service allerbedst. Jo mere du fortæller os omkring dit produkt, jo nemmere har vi ved at udvikle en animationsvideo, som rammer plet.

Ram plet med et skarpt budskab

Som forbrugere bliver vi konstant præsenteret for nye muligheder, produkter og ydelser – og derfor er det vigtigt, at det ønskede budskab præsenteres skarpt, klart og på en inspirerende måde. Når vi udvikler animationsvideoer og andet videomateriale, fokuserer vi på, at budskabet – hvad end det er et nyt koncept, en service, et brand eller andet – bliver formidlet på en måde, så modtageren fanger essensen og husker de vigtigste elementer. Det samme gælder videoer, der udvikles til internt brug i virksomheden. Her er det også vigtigt, at medarbejderne får informationen, de skal bruge, kort og præcist.

Animationsvideoer på flere sprog

Mange virksomheder strækker sig i dag langt ud over Danmarks grænser, og derfor kan det være nødvendigt med materiale, der er tilpasset det internationale marked eller en afdeling i udlandet. Hos Webdwarf er vi i stand til at levere animationsfilm på mange forskellige sprog – heriblandt engelsk, spansk, hollandsk, tysk, italiensk, svensk og mange flere. Vi tilpasser enhver opgave ud fra dine ønsker og behov.

Har du lyst og mod på at få udviklet gode, fortællende animations- eller explainervideoer? Eller mangler du en perfekt 3D-tegning, som viser dit produkt frem på bedste vis? Hos Webdwarf yder vi professionel sparring såvel som faglige kompetencer, når det gælder udførelsen.