Professionelle explainervideoer

 

- Kvaliteten af din video repræsenterer dit brand

Indhent uforpligtende tilbud

-Se nogle af vores explainervideo produktioner-
Vi har udviklet, designet og animereret over 500 danske og udenlandske explainervideoer. Her er nogle eksempler:
Hvorfor skal du bruge en explainer video eller animationsvideo? Her er nogle udvalgte statistikker:

af alt internet trafik vil i 2021 være drevet af video (*Cisco)

af brands har fået nye kunder ved brugen af video (*Animoto)

af marketing profesionelle vil fortsætte med at bruge video fremadrettet (*Social Media Week)

af internetbrugere vil gerne se mere video fra brands de kommende år (*Wyzowl)

Professionelle explainervideoer

Hos Webdwarf er vi eksperter i at omsætte kreative ideer til storyboards og sidenhen til færdige produkter. Vi udvikler og tilpasser hver enkelt animations- og explainervideo i Illustrator og Aftereffects. Processen giver videoerne den absolut bedste kvalitet – både i æstetisk udtryk og narrativ sammenhæng. Videoen skal være troværdig og give det rette billede af virksomheden, og derfor har vi stor fokus på, at vi leverer et professionelt produkt, som fungerer optimalt for dig som afsender.

Profilering af din virksomhed - nationalt og globalt

Vi lever i en online og visuel verden, hvor de fleste virksomheder strækker sig langt ud over Danmarks grænser – hvorfor det netop kan være nødvendigt med video materiale, der er tilpasset det internationale marked eller en afdeling i udlandet. Hos Webdwarf producerer vi animations og explainervideoer på mange forskellige sprog, hvis dette ønskes. Her kan eksempelvis nævnes sprog som tysk, spansk, engelsk, italiensk og mange flere.

Lad os arbejde sammen!

Har du brug for at få lavet en informerende og iøjnefaldende explainervideo eller en fortællende animationsvideo, er vi dit perfekte match. Vi leverer den færdige video i høj kvalitet og til en pris, som generelt er lavere en resten af branchen. Vi leverer de færdige animations- og explainervideoer indenfor 14 dage, hvilket gør vores leveringstid til en af de korteste i branchen.

Vores samarbejdspartnere
Her nogle eksempler på brands vi leveret animations og explainer videoer til:

Kontakt os

Vi er altid klar på at komme med råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud. Udfyld kontaktformularen, ring på +4526270465 eller skriv til hej@webdwarf.dk

Google anmeldelser
5.0